ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Despre noi

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Se deschide Camera cu Cafea

Am deschis o nouă locație atât in Suceava, cât și in Fălticeni

Am deschis terasa in Suceava

Am deschis prajitoria

Am deschis bucătăria

Alex devine vice-campion in ale prăjirii și începem colaborările B2B

În inima universului nostru vei găsi trei pasionați de aromele profunde ale cafelei, de calitate și de a aduna și nutri comunitatea locală. De aceea am construit un refugiu pentru toți exploratorii de cafea de specialitate, arome bogate și combinații îndrăznețe.

Fiecare pungă de cafea spune o poveste unică despre un alt colț al lumii. Ca să le putem descifra pe toate, am strans o echipă de barista alchimiști capabili să transforme fiecare ceașcă.

Pentru cei care vor mai mult, am pregătit și câteva bucate alese, ceaiuri aromate și cocktailuri elegante.

Te așteptăm la Cameră ca să poți simți serenada cafelei pe propriile papile.

Echipa noastră

Oamenii de la Cameră

Coffee is our guide

Colegii noștri sunt oameni dedicați lucrurilor bine făcute, astfel fiecare musafir se poate bucura de băuturi sau bucate atent preparate. De la aprovizionarea cu boabe de cafea din întreaga lume și până la crearea meticuloasă a ceștilor de cafea, oamenii de la Cameră se mândresc cu strădania lor. 

Fiecare om din echipă are un rol atent creionat și vine cu propriile abilități și unelte unice, formând o echipa vrednică.

coffee break

Din culise

partneri & ClienȚi

Lucrăm doar cu cei mai buni

ce ne diferențiază

Valorile noastre

Sustenabilitate

Ne ghidăm activitățile din cafenea și din prăjitorie după angajamentul nostru față de sustenabilitate. Suntem conștienți că fiecare pas în direcția sustenabilității are un impact mare asupra sănătății planetei. De aceea ne angajăm să ne reducem amprenta asupra mediului și să contribuim la crearea unui viitor mai durabil.

Comunitate

Camera nu este doar un dozator de cofeină, este un centru comunitar cu loc de cugetare și făurire de idei, un loc vibrant în care oamenii se reunesc pentru a împărtăși opinii, a colabora la proiecte și pentru a întâlni persoane cu rațiuni similare. Cafeaua noastră de specialitate este doar o nadă pentru oamenii frumoși din comunitate.

Calitate

Ca să mai dăm puțin din casă, Camera cu Cafea își ia propulsia din angajamentul nostru față de calitate. Folosim doar boabe cu origini controlate pe care le prăjim cu grijă în propria prăjitorie și le preparăm atent pentru toți musafirii noștri. Urmărim atent drumul fiecărui bob de cafea ca un pelerinaj de la plantă la ceașcă.

Inovație

Atât în cafenea cât și în prăjitorie, mâna noastră este inovația. Experimentăm mereu cu noi metode de prăjire, noi tehnici de preparare și combinații inedite de arome pentru a mulțumi toți iubitorii de cafea.

Coș de cumpărături
Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența pe site. Continuând navigarea, ești de acord cu politica de protecție a datelor.
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.
Shop
0 produse Cart
Contul meu